Phone
  • Telefon: 73 52 22 80
  • E-post: lys@vaerness.no
    Circle
  • Mandag - fredag: 10-18
  • Lørdag: 10-16
Map

Innherredsveien 1
7014 Trondheim

Vi hjelper deg med lysdesign

Lyssetting av rom er ikke enkelt når man ikke har erfaring. Spesielt når man har bygget nytt hus eller har pusset opp. Da ønsker man gjerne ny belysning. Det er mange faktorer å ta hensyn til. Farger på vegger, hvordan dagslys feller inn i rommet, behov for arbeidslys og mye mer. 

Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring slik at vi kan komme med den beste løsningen tilpasset ditt hjem.

Vi har lang erfaring fra hotell, næring, hus og hytter og gjør alt fra planlegging til ferdig montert belysning.

Vi har mange kjente merkevarer og sender til hele Norge.

Ta kontakt på telefon: 73 52 22 80 eller Mail: lys@vaerness.no

95 års erfaring med lys

Værness Elektrisk er en ærverdig bedrift som har vært i bybildet i over 95 år. 3. generasjon Altern har sørget for lys til mange trønderske hjem og resten av landet. Nå er det Narve Altern som styrer butikken med god hjelp fra  dyktige medarbeidere. Teamet består av både unge og voksne som er genuint interessert i lys, lamper, trender og design. Vi er ikke bare størst på lys, vi er også store på service. Hos oss blir du tatt godt vare på, og du skal være fornøyd når du går ut av butikken hos oss.

I 2012 ble butikken kåret til Norges beste belysningsbutikk av Skandinavias Lysleverandører.

Velkommen innom butikken vår i Innherredsveien 1 for en lysprat. Her vil du garantert finne noe du liker. Skulle det likevel være noe du savner strekker vi oss langt for å skaffe det til deg.

 

Størst i Trondheim på belysning

Størst på LYS

Hos oss vil du til enhver tid finne klassikere og nyheter fra mange kjente leverandører. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd så du skal være trygg når du handler belysning av oss.

Bla deg gjennom bildene fra våre leverandører og bli inspirert. Vi står klare i butikken for å hjelpe deg med riktig valg.